7 Piloni

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate.

În timp ce acești 7 piloni nu sunt nimic nou, ei sunt cea mai importantă parte a afacerii tale …

Dacă urmează să evoluezi și să crești, structura de bază a afacerii tale trebuie să fie puternică, altfel vei fi mereu focusat pe stins focuri, experimentând cicluri de „sărbătoare și foamete” și să te chinui constant pe roata de hamster.

Majoritatea antreprenorilor sunt angrenați pe o roată ca de hamster și nu vor ieși niciodată din ea dacă nu acționează să-și schimbe circumstanțele.
Majoritatea antreprenorilor sunt angrenați pe o roată ca de hamster și nu vor ieși niciodată din ea dacă nu acționează să-și schimbe circumstanțele.


Există lucruri pe care trebuie să le uiți sau să le pierzi pe drum … pentru că este posibil să te fi sdus până unde ești astăzi, dar nu îți vor duce afacerea acolo unde dorești să fie.

Analizează în mod regulat modul în care se desfășoară lucrurile în fiecare dintre aceste 7 domenii mai ales că de astăzi nu mai poți spune că nu știai.

Mulți antreprenori inteligenți, talentați și (anterior) de succes au căzut în numeroasele capcane care pot apărea în aceste 7 domenii diferite ale afacerii tale.

Pe măsură ce atingi niveluri noi în afacerea ta îți dai seama că ai nevoie de strategii noi pentru a experimenta o nouă creștere.

Dar fără a face recenzii despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în afacerea ta vei pierde oportunitățile și vei fi orbit de un risc periculos care ar putea pune în pericol afacerea ta.

Adevărul este că fiecare antreprenor are un amestec diferit de probleme, care tind să îl țină pe loc și să-i pună pune afacerea în pericol.

Nu există un singur lucru care să aibă nevoie de atenție. De obicei, este un ansamblu de circumstanțe între 7 dintre acești piloni ai afacerii tale. Pe măsură ce citiești acest articol, vei recunoaște clar modelele, simptomele și oportunitățile care există în prezent în afacerea ta. De asemenea ți se vor prezenta soluții care pot funcționa mai bine pentru tine și afacerea ta începând de astăzi (dacă ești gata să faci alegerea, desigur). Acestea fiind spuse, întreprinzătorii TOȚI au modele de bază similare care fie creează creșterea afacerilor sau un milion de scuze despre de ce nu ai “cel mai bun an încă” în afaceri.

Fiecare antreprenor se luptă puternic cu cel puțin unul dintre cei 7 piloni care sunt necesari pentru a crea o afacere cu o cifră de afaceri anuală de cel puțin un milion de eur și apoi să scaleze la 5, 10 milioane și mai sus.

Majoritatea antreprenorilor sunt superbi la 1 din piloni și sunt buni cu alți 1 sau 2. Dar în cealaltă jumătate a pilonilor … sunt slabi în cel mai bun caz …

Dacă ne impunem să fim forța principală, cea mai importantă în pilonii în care personal suntem „slabi”, atunci alegem activ să ne ținem afacerile pe loc și să le furăm șansa de a avea un succes mai mare (ca să nu mai vorbim de faptul că ne vom crea o tonă de stres și dureri de cap pentru noi înșine pe parcurs).

Ceea ce probabil nu ai văzut niciodată este CUM să faci toate cele 7 să lucreze împreună … cum să folosești toate instrumentele uimitoare disponibile pentru noi în această perioadă extraordinară pe care o traversăm pentru a face o actualizare serioasă (și rapidă), care va aduce o creștere explozivă a afacerii tale.

Și, în timp ce pot exista unele „dureri în creștere”, punerea în aplicare a acestor strategii … derularea unei afaceri puternice în cei 7 piloni este mult mai ușoară decât administrarea unei afaceri cu unul sau mai mulți piloni slabi.

Iar strategia din acest articol este orientată în special către firmele care au și o componentă online sau care își desfășoară activitatea exclusiv online. Dacă ai o afacere online, acești 7 piloni ai afacerii vor fi incredibil de relevanți pentru a te ajuta să deblochezi un nou nivel de creștere.

Și iată adevărul pe care l-am descoperit după ce am creat afaceri foarte profitabile fiind bun la 2 din cei 7 piloni … și care s-au făcut praf fiind teribil la 3 dintre piloni . În acest articol sunt lecții învățate prin urcușuri și coborâșuri precum și cele mai recente lecții de a conduce în prezent cea mai bună afacere, cea mai profitabilă afacere pe care am avut-o în ultimii 10 ani.

Nu vei construi niciodată o afacere durabilă, scalabilă, profitabilă, care să îți ofere libertate dacă nu înțelegi și creezi o strategie adecvată iar apoi o execuți impecabil pentru toți cei 7 piloni.


Problema este că nu vei ajunge niciodată într-un loc în care să ai libertatea (dacă vrei) de a nu face nimic în afacerea ta, în afară de a primi dividende și a avea alte avantaje financiare dacă nu respecti aceste principii. Practic nu vei ajunge niciodată să ai o afacere care să funcționeze fără tine.

Și nu îmi este ușor să spun asta. În activitatea mea de antreprenor am rezervat aproximativ 30% pentru mentoring, training, coaching și speaking și lucrez astfel cu alți antreprenori din toată lumea pe care îi ajut șă îți crească afacerile la peste 7 cifre în industriile ecommerce, servicii, fmcg, educație, imobiliare, crypto, marketing și coaching/ consultanța.

După aproape 20 de ani de antreprenoriat, am testat foarte multe modele, am dat greș mai mult decât aș putea cuprinde într-o serie de cărți dar am și reușit!

Am ajutat sute de alți antreprenori din toată lumea să își dezvolte afacerile prin cursuri online și offline, coaching, mentoring, speaking și conținut publicat online.

În viață, începi să veți modele – Antreprenoriatul nu este diferit. Acesta este motivul pentru care am co-fondat #BusinessHackers – Asociația Virtuală a Antreprenorilor Români pentru a ajuta cât mai mulți antreprenori români să-și dezvolte o afacere de succes și aici nu mă refer doar la profit ci și la o afacere care să îți permită să devii cea mai bună versiune a ta ca antreprenor și să îți trăiești viața la maxim. Cei mai mulți clienți cu care lucrez poartă multe pălării și oscilează între marketing, vânzări, operațiuni, livrări, finanțe și mindset, nu vedeau modalități concrete de ieșire de pe roata hamsterului și aveau nevoie de modalități de a scala fără a-și pierde mințile.

Am observat (inclusiv la mine) că antreprenorii atunci când reușesc să se plaseze în interiorul abundenței adevărate își pot accesa adevăratul scop pentru care s-au apucat de business și îți pot mazimiza rezultatele pe care le obțin din mixul bani, relații și influență. Atunci când un antreprenor reușește să acceseze elementele acestui mix apare un efect vulcanic în afacerile și în viața sa având capacitatea de a rezolva problemele lumii cu usurință și impuls.

În timp ce recomand să citești despre toți cei 7 piloni și să faci ordine nu ezita să te concentrezi mai mult pe cei care au nevoie de îmbunătățiri. Acest articol își dorește să atingă și să ofere soluții pentru cele mai frecvente probleme întîlnite în cele 7 domenii cheie (piloni) ai unei afaceri în ziua de azi. Mai jos sunt descrieri scurte pentru fiecare dintre cei 7 piloni.

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate, pilonul 1 marketing și generarea de leaduri

Pilonul 1: Marketing și generarea de leaduri

Cum să atragi magnetic clienții ideali (ei sunt cei care sunt fericiți să îți achiziționeze produsele și serviciile, achită prețurile cerute fără să comenteze și devin ambasadori pentru afacerea ta).

Marketingul este sângele afacerii tale. Dar mulți antreprenori încă încearcă să își dezvolte afacerea așa cum au făcut-o când au început pentru prima dată: cu trafic organic și recomandări, networking și agitație pură. Dar asta este o rețetă pentru a rămâne prins pe roata hamsterului pentru mult timp.

În cadrul Academiei Eu srl îți voi prezenta metodologia de marketing revoluționar pe care am dezvoltat-o ​​de-a lungul a 20 ani de antreprenoriat și care a înghițit sume uriașe de bani în practică, testări și rafinamente.
Îți voi arăta cum să devii jucătorul numărul 1 în nișa ta, cum să fii la fel de cunoscut și faimos precum Coca Cola în industria ta și cum să generezi o explozie de creștere în afacerea ta. Și cel mai important, vă voi arăta cum să dezlănțui o inundație de lead-uri care ajung să-ți iubească mesajul, produsele și serviciile și cât de mult păstrarea integrității este cea mai bună strategie de marketing.

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate, pilonul 2 marketing sau cum să convertești leadurile recdi în cash

Pilonul 2: Vânzări sau cum să convertești clienții reci în numerar

Generarea de leaduri calificate este una … dar să generezi vânzări din aceste leaduri este altceva.  Practic trebuie să creezi un proces simplu prin care clientul să înțeleagă faptul că produsul sau serviciul tău este soluția pe care o caută. Este important să iei poziție pentru publicul tău, nu să-l manipulezi cu tactici de vânzare. De asemenea, există un proces de 4 pași pe care îl poți utiliza pentru fiecare lead și care îți va genera vânzări oricând îl vei aplica.

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate, pilonul 3, produsul sau serviciul și livrarea

Pilonul 3: Produsul sau serviciul și livrarea
Cum să creezi o experiență de cumpărare extraordinară care generează clienți pe tot parcursul vieții firmei tale.
Pentru a menține clienții pentru care ai luptat atât de mult cheia este să construiești sau să ai deja un produs excepțional este. Aici vorbim de Painkiller vs. Testul de vitamină al unui produs excelent și modul de utilizare al acestuia în afacerea ta pentru a crește satisfacția clienților. Îți voi împărtăși, de asemenea, cele 4 principii pentru un produs transformațional, care schimbă viața oamenilor, atrage achiziții cu preț ridicat și maximizează valoarea timpului de viață al clienților.
În sfârșit, îți voi arăta cum să ieși din labirintul servirii de zi cu zi a clienților afacerii tale, să îți setezi funcționarea programului într-un mod care să crească satisfacția clienților și să îi servească la cel mai înalt nivel.

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate, pilonul 4 echipa sau sistemul operațional

Pilonul 4: Echipa și sistemul operațional

Cum să îți faci afacerea să funcționeze ca o mașină profitabilă și eficientă și membrii echipei să-ți iubească locurile lor de muncă.

Operațiunile sunt acelea care îți permit să extinzi cu adevărat o afacere.

Dacă ai acest aspect blocat, poți avea tot marketingul și vânzările din lume, dar niciodată nu vei putea crește cu adevărat, deoarece vei avea întotdeauna focuri de stins și vei face cea mai mare parte a muncii. Îți voi arăta cum să-ți dai seama rapid pe ce ar trebui să te concentrezi în afacerea ta și ce ar trebui să delegi imediat. Îți voi arăta ce înseamnă să angajezi cu adevărat persoana „potrivită” și care sunt lucrurile pe care le faci și îți afectează creșterea.

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate, pilonul 5 finanțele și educația financiară sau cum să faci să nu mai pornești niciodată de la 0 în conturi

Pilonul 5: Finanțele și educația financiară sau cum să faci să nu mai pornești niciodată de la 0 în conturi

Finanțele sunt un subiect destul de tabu în cercurile antreprenorilor … chiar dacă este cel mai important lucru pe care te poți concentra pentru a-ți spori masiv profitabilitatea.

În această secțiune ne vom apleca spre:

  • Modul în care majoritatea antreprenorilor investesc
  • Bogăție vs moduri de creștere
  • Cum să te gândești cu adevărat la cheltuirea banilor
  • Planificare și strategie financiară pe termen lung vs. pe termen scurt
  • Scalarea profiturilor vs. Creșterea la scară
  • Margini comerciale
  • Tipuri de venituri în afacerea ta
Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate, pilonul 6 mindset

Pilonul 6: Mindset

Cum să stăpânești arta și știința gândirii și a acționării ca un brand de multe milioane de euro

Mindsetul este cel mai important pilon în construirea unei afaceri prospere … și este, de asemenea, cel mai greu de învățat.

În acest pilon îți voi arăta …

De ce o afacere cu cifra de afaceri anuală de peste 1 milion eur este atât de importantă (indiciu: practic nu are nimic de-a face cu banii).

Ce să faci dacă nu „îți cunoști scopul”.

Cum să devii un antreprenor care să poată construi o afacere de 7 cifre anual în eur și apoi de 8 cifre in eur.

Descoperă cei 7 piloni pe care poți construi afaceri care să îți ofere libertate și abundență adevărate, pilonul  7, stilul de viață business

Pilonul 7: Stilul de viață business

Se spune că antreprenorii sunt cei care vor trăi cațiva ani așa cum restul lumii nu ar fi dispusă după care vor ajunge să traiasca așa cum restul lumii doar visează. Este foarte adevărat. Și este de asemenea adevărat că este nevoie de foarte multă muncă pentru a ajunge la rezultate spectaculoase ;i la stilul de viață business despre care citești în revistele glamour.

Fiindcă ne dorim să sprijinim cît mai mulți viitori antreprenori. antreprenori la început de drum și antreprenori cu afaceri de sub 1 million eur pe an cifra de afaceri, pentru ei am creat și dezvoltăm Academia Online pentru Antreprenori “Eu srl”. Detalii pentru înscriere aici.