ADN de învingător

“Fiecare individ trebuie să aibă tot ceea ce să contribuie la puterea, eleganța și bogăția vieții” The Secret

Acesta este motto-ul cu care am pornit #BusinessHackers – Asociația Virtuală a Antreprenorilor din România. Nu este inventat de noi ci împrumutat de la celebrul film The Secret, însă acesta a fost mesajul cu care a rezonat echipa de antreprenori care a pornit acest proiect ambițios. De ce ambițios? Fiindcă ne propunem să contribuim la schimbarea ADN-ului românilor din cel de popor cotropit în cel de învingător. Este ușor? Nu! Însă antreprenorii sunt oamenii care schimbă lumea și care de cele mai multe ori reușesc în ciuda tuturor blocajelor, respingerilor și eșecurilor. Nu ne adresăm doar antreprenorilor din România ci antreprenorilor români de pretutindeni.

Scânteia în urma căreia a luat naștere Asociația Virtuală a Antreprenorilor Români a fost aprinsă de Nik Halik. Urmărește mesajul lui de 1 minut pentru antreprenorii români și vei vedea că este unul dintre cele mai importante minute de educație pe care le-ai vizionat vreodată.

Nikos Halikopoulos, cunoscut sub numele de Nik Halik, este un antreprenor financiar greco-australian și cosmonaut civil instruit în Rusia, aventurier și autor al noii cărți, 5 Day Weekend (Weekendul de 5 zile). Nik este rezident permanent al Statelor Unite.

Nik Halik nu a urmat școala până la 10 ani. Și-a petrecut primii ani din viață acasă citind enciclopedii. La opt ani, Halik a scris o „listă cu obiective” conținând lucruri pe care voia să le realizeze în pe parcursul vieții.

  1. Să devină un star rock
  2. Să devină milionar
  3. Să alerge cu taurii în Spania
  4. Să escaladeze cei mai înalți munți din lume
  5. Să ia masa pe epava Titanic de pe fundul oceanului
  6. Să călătorească și să exploreze peste 100 de țări
  7. Să dețină proprietăți frumoasă în toată lumea
  8. Să devină astronaut
  9. Să călătorească până la stația spațială internațională cu o rachetă și să trăiască acolo
  10. Să se plimbe pe lună

Halik a fost crescut în Melbourne, Australia și este de origine greacă. Este cel mai tânăr fiu al imigranților greci Konstantinos și Dionisia Halikopoulos. Până la vârsta de 20 de ani Nik a obținut independența financiară investind în proprietăți.

Nik Halik este fondator și CEO de companii precum Financial Freedom Institute, Lifestyle Revolution și 5 Day Weekend. El a co-fondat Poptik și Poptik Authentic, o tehnologie de imprimare patentată Sub Optic de înaltă precizie folosită în sistemul financiar și în lupta împotriva falsurilor. După ce a fondat mișcarea Thrillionaire, a devenit un strateg de stil de viață de tipul 5 zile de week-end, antreprenor, keynote speaker, cosmonaut civil certificat în Rusia, aventurier de adrenalină înaltă și best selling autor Wall Street Journal. A devenit multi-milionar și a acumulat avere prin investiții profitabile în clădiri de apartamente multifamiliale, afaceri de tip “business to consumer” și piețele financiare. Grupul său de companii a influențat viața a peste 1 milion de vieți în peste 57 de țări. În afară de afacerile proprii, Nik Halik este, de asemenea, implicat în numeroase afaceri din întreaga lume, incluzând Vertex Media, o companie de producție de televiziune și film hollywoodian. În prezent, este un investitor activ de tip Angel și consilier strategic pentru mai multe start-up-uri tehnologice din SUA. Halik deține proprietăți rezidențiale pentru uz propriu în Insulele Grecești, Maroc, Statele Unite și Australia.

Cartea lui Nik Halik Weekendul de 5 Zile 5 Day Weekend
Extras din cartea lui Nik Halik Weekendul de 5 Zile 5 Day Weekend
Extras din Cartea lui Nik Halik Weekendul de 5 Zile 5 Day Weekend

Weekend de 5 zile: libertatea de a-ți îmbogăți viața și de a lucra cu un scop, un ghid tehnic pentru construirea mai multor fluxuri de venituri pasive

Creează venituri pasive din proprietăți și afaceri, obține libertatea financiară și adaugă încă 3 zile la weekend!

Știi că există un mod mai bun de a-ți trăi viața. Vrei să nu mai trăiești după regulile altor persoane. Acum există o cale. 5 DAY WEEKEND® îți arată cum să construiți mai multe fluxuri de venituri pasive și independente atît prin proprietăți și exploatând oportunitățile de afaceri din jurul tău, deschizându-ți lumea către alegeri tot mai bune.

Ocupându-te de bani și libertatea personală, te vei concentra pe modalități de a-ți consolida finanțele, de a-ți crește veniturile și de a dezvolta strategii de investiții pasive. Descoperă cum să construiești un flux de numerar regulat și independent până când se potrivește cu nivelul tău de viață, eliberându-te să îți trăiești viața la maxim.

Vei găsi instrumente care să te susțină și să îți realizezi noile obiective și vei citi povești reale de viață oferind exemple și îndrumări.

Aceasta este șansa ta de a-ți părăsi locul de muncă de la 9-5, de a-ți schimba viața și de a-ți atinge obiectivele tale cele mai mari.

Cartea 5 Day Weekend (Weekend-ul de 5 zile) varianta în limba engleză poate fi achiziționată de pe Amazon prin acest link.