Rockstar Mentoring, Coaching și Training

Cea mai mare problemă pe care o au în special antreprenorii la început de drum este că învață de la teoreticieni și educatori și nu de la antreprenori cu experiență. Păi dacă săptămâna viitoare ar trebui să te operezi de urgență pe cord deschis ai alege un medic ce a citit toate cărțile, prezintă chiar și seminarii pe aceasta temă dar nu a operat niciodată? Sau dacă ai avea de rezolvat în instanță o problemă complexă ai alege un avocat care a citit de toate însă nu a pledat niciodată sau pe cineva care are experiență de multe ore în instanță și procese câștigate pe spețe asemănătoare?

Cred ca știm ce vei răspunde. Este ok să citești cărți, foarte multe cărți, pe unele ți le vom recomanda chiar noi – scrise atât de teoreticieni cât și de practicieni. Însă când vine vorba de mentoring, coaching și training, adică o parte importantă din valoarea adăugată pe care ți-o aduce #BusinessHackers – Asociația Virtuală a Antreprenorilor Români totul este la nivel Rockstar si prezentat doar de specialiști cu experiență PRACTICĂ. Și ca ultimă întrebare: dacă îți propui să câștigi o anumită sumă de bani cu proiectul tău într-o anumită perioadă de timp – să zicem un milion de dolari în X luni preferi să înveți de la cineva care a făcut deja asta și chiar de mai multe ori sau de la cineva care a citit toate cărțile celebre din această zonă și singurii bani pe care îi face sunt din trainingul pe care ți-l vinde ție? Desigur, prin tehnici de copywriting și persuasiune dar fără fundament se pot genera vânzări foarte mari dar și scammerii utilizează aceleași tehnici când vor să te păcălească. Și la sfârșitul zilei tu alegi de la cine înveți … noi îți oferim o alternativă cu fundamente sănătoase și același nivel de educație pe care îl găsești și la Londra, New York, Singapore sau Dubai.

Academia Fondatorului Eu Srl este construită ca o platformă online pe care o vei putea accesa nu doar în cele 3 luni cât este recomandarea pentru parcurgerea programului ci oricând în viitor, resursele îți vor fi la dispoziție 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an și este construită în jurul a 7 piloni care stau la baza construirii, menținerii și dezvoltării unei afaceri care să depășească cifra de 1 milion euro pe an.

Acești 7 piloni sunt:

 1. Marketing și generarea de leaduri
 2. Vânzări sau cum să convertești clienții reci în numerar
 3. Produsul sau serviciul și livrarea
 4. Echipa și sistemul operațional
 5. Finanțele și educația financiară sau cum să nu mai pornești niciodată de la 0 în conturi
 6. Mindset
 7. Stilul de viață business

În realitate, ca să vinzi de 1,000,000 eur pe an trebuie să vinzi:

 • un produs sau serviciu de 200 eur către 5,000 de clienți
 • un produs sau serviciu de 500 eur către 2,000 de clienți
 • un produs sau serviciu de 1,000 eur către 1,000 de clienți
 • un produs sau serviciu de 2,000 eur către 500 de clienți
 • un produs sau serviciu de 4,000 eur către 250 de clienți

Sau, normal, să ai aceste vânzări cumulate pe fiecare client într-un an.

Iar dacă vânzarea are forma unui abonament lunar:

5,000 clienți plătesc 17 eur/ lună timp de 12 luni

2,000 clienți plătesc 42 eur/ lună timp de 12 luni

1,000 clienți plătesc 83 eur/ lună timp de 12 luni

500 clienți plătesc 167 eur/ lună timp de 12 luni

250 clienți plătesc 333 eur/ lună timp de 12 luni

Parcă dintr-o dată … lucrurile arată mai simplu, nu-i așa?

Atâtea cursuri în piață și totuși până la Eu Srl doar 3% din firmele din România au peste 1 mil eur cifra de afaceri anuală. Ce discutăm aici? Foarte mulți educatori și foarte puțini antreprenori. Vezi mai multe informații despre Eu srl și modalitatea de înscriere aici.